Om oss

MANNEN BAKOM IDÈN

Välkommen bakom kulisserna hos Musclepain. Jag heter Niklas och är hjärnan bakom företaget som grundades 2020. Musclepain började som en lite rolig idé som successivt har utvecklats till ett coolt koncept som jag är stolt över. 

Jag har själv drabbats av en skada i ljumsken och har genomgått en lång rehabiliteringsprocess samt efterföljande smärta i leder och muskler. Jag saknade vid den tiden en enklare och snabbare metod för att komma igång igen men var helt omedveten om att det fanns en massagepistol. Tankarna ledde efter min egen återhämtning till handling. Jag undersökte möjligheterna för hur jag i framtiden skulle kunna hjälpa människor att övervinna samma utmaningar som jag själv hade spenderat mycket tid på. Då upptäckte jag massagepistoler, som snabbt formade hela konceptet bakom Musclepain. 

 

MÄRKET

Musclepain har hjälpt hundratals kunder att bli av med sina vardagliga lidande i livet. Det gäller allt från professionella idrottare med ömma muskler, till snabbare återhämtning och till och med att förbättra sömnkvaliteten hos kunder som har drabbats av sömnlöshet. 

Hos Musclepain bryr vi oss mycket om att produkterna följer tiden och tekniken. Att de är tidlösa i design och kan integreras i vardagen. Varje dag blir vi klokare och arbetar ständigt med att ta reda på hur designkvalitet och funktionalitet kan gå hand i hand. 

Musclepain´s passion är att hjälpa andra uppnå en bättre livskvalitet på ett enklare och mer effektivt sätt.